Madkoncepter & Foodtrucks

Le Goût tilbyder et bredt udvalg af street food madkoncepter og giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige køkkener.
Uanset hvilken type mad du foretrækker, kan vi skabe en unik og autentisk madoplevelse, der vil imponere dine gæster.
Vores tilgang til catering er baseret på to vigtige principper: autentisk smag og bæredygtighed.
Vi tror på, at god mad skal starte med de bedste råvarer. Derfor samarbejder vi tæt med lokale leverandører for at sikre, at
vores retter er fyldt med friskhed og autentiske smagsoplevelser. Samtidig er vi forpligtede til at minimere vores
miljømæssige fodspor ved at reducere affald og så vidt som muligt bruge bæredygtige materialer, metoder og råvarer.
Herunder kan du se og læse mere om det enkelte madkoncept.

ASIAN SENSASIAN

LÆS MERE

STEAKHOUSE & BBQ

LÆS MERE

DIRTY VEGAN

LÆS MERE

TACO THERAPY

LÆS MERE

JUST PITA

LÆS MERE

THE BURGERY

LÆS MERE

THAI FOOD

LÆS MERE

LE GOURMET SLIDERS

LÆS MERE

REBEL CHICKEN

LÆS MERE

LE PIZZA

LÆS MERE

TAPAS

LÆS MERE

THE GREAT DANE

LÆS MERE

BURGERNESS

LÆS MERE

HOTDOG STUDIO

LÆS MERE

OH MY FISH!

LÆS MERE

TACOMBI

LÆS MERE

GREEN FLAVOURS

LÆS MERE

GRYDERETTER

LÆS MERE

LES CHURROS – DESSERTVOGN

LÆS MERE

OH LA LA! BAR

LÆS MERE

THE COFFEE TRUCKS

LÆS MERE

Ved booking og ordrebekræftelse (bookingaftale), betales et reservationsgebyr (depositum) for at låse datoen. Resterende betaling sker efter spisning med MobilePay, kontant eller straksoverførsel. For virksomheder, sender vi faktura med 8 dages betalingsfrist.

Vi skal som minimum have adgang til 16A (kraftstik med 5 poler) for hver madkoncept. For store selskaber, skal vi bruge minimum 32A. Der må ikke køre andet på samme fase. Kontakt os gerne for spørgsmål omkring strøm.

Fra én foodtruck, kan vi håndtere op til 1000 – 1500 personer afhængigt af madkoncept, hvor hurtigt det skal gå og hvor meget strøm vi har adgang til. Med flere foodtrucks, kan vi håndtere et meget stort antal af kuverter. Kontakt os for snak, hvis du planlægger et stort event og ønsker detaljeret indblik i serveringstiden.

Alt efter hvor stort arrangementet er, ankommer vi alt fra 45 min – 3 timer før servering for at gøre klar, teste strøm, forberede og sørge for, at alt spiller inden vi tilbereder og serverer maden.

Du bør reservere en foodtruck i så god tid som muligt for at sikre dig, at foodtrucken på det madkoncept du er interesseret i er ledig på den ønskede dato.

 

Du kan foretage ændringer i din booking i henhold til den bookingaftale, som du bekræfter ved booking af en foodtruck.

Der tages altid hensyn til vegetarer, veganer, laktose og glutenallergikere. Vi står klar til at hjælpe dig og imødekomme enhver forespørgsel.

Man skal som udgangspunkt være minimum 20 personer på vores Deluxe Pakker for at vi sender en foodtruck. Minimum antallet varierer fra koncept til koncept.  Bemærk, at der også skal betales for personale, emballage, levering og vogn (opstartsgebyr).

Vores foodtruck catering leverer street food til både firma- og private arrangementer. Hvis I er en virksomhed og planlægger en stor fest, kan vi sende flere foodtrucks af sted til jer, så serveringen går hurtigere. Kontakt os gerne for den løsning, der passer bedst til jeres behov.

Vores foodtrucks har altid alt service med, men I er velkomne til at bruge jeres egne, hvis I heller vil det. Alle vores emballage er lavet af naturlige, genanvendelige og bæredygtige materialer.

Få de seneste nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!